Info

Kulturnatten i 2021 aflyst

Ledergruppen på Nunatta Atuagaateqarfia har efter svære overvejelser besluttet at aflyse Kulturnat 2021, der skulle have fundet sted lørdag d. 23. januar. Grundet Covid-19, anser vi det ikke for muligt at håndtere og afvikle dagen på forsvarlig vis – samt i Kulturnattens ånd.

Kulturnatten, som vi kender den gennem de sidste 20 år, med mange glade gæster i hele landet på kulturelle institutioner, virksomheder, foreninger og andre organisationer kan ikke lade sig gøre før 2022.

Kulturnatten er en af de største kulturbegivenheder i Grønland, som er startet og kordineret af Nunatta Atuagaateqarfia, Grønlands landsbibliotek siden 2000. På forhåbentligt gensyn med Kulturnatten i 2022.
br> Med venlig hilsen

Elisa Petersen

Bibliotekschef

Ingen Kulturnat i 2021

Info til arrangører

Ledergruppen på Nunatta Atuagaateqarfia har efter svære overvejelser besluttet at aflyse Kulturnat 2021, der skulle have fundet sted lørdag d. 23. januar. Grundet Covid-19, anser vi det ikke for muligt at håndtere og afvikle dagen på forsvarlig vis – samt i Kulturnattens ånd. Kulturnatten, som vi kender den gennem de sidste 20 år, med mange glade gæster i hele landet på kulturelle institutioner, virksomheder, foreninger og andre organisationer kan ikke lade sig gøre før 2022. Kulturnatten er en af de største kulturbegivenheder i Grønland, som er startet og kordineret af Nunatta Atuagaateqarfia, Grønlands landsbibliotek siden 2000. På forhåbentligt gensyn med Kulturnatten i 2022. Med venlig hilsen Elisa Petersen Bibliotekschef    

Logo

Farverne i det nye logo tager udgangspunkt i de mange farvenuancer der findes i Grønland. Sommeren, der byder på flora og fauna i grønne og violette nuancer. Fjeldene, fjordene og isbjerge som kontrast hertil med deres blålige nuancer. Byer og bygder med farverige huse og nordlyset, der samler alle farverne og ligesom kulturnatten, lyser op, når vinteren er koldest.  Kulturnatten er en begivenhed, der samler hele Grønland. Derfor har det været vigtigt at bibeholde den geografiske landeform. Med de skarpe kanter i logoet symboliseres den hårdhed og vildskab naturen byder på med isbjerge, klipper og fjelde. Her kan man downloade logo.   Logo   Logo_2