Info

Program 2020

Der er ingen trykte programmer i år. Brug app'en Kulturnat'20 eller udskriv siden. Facebook Husk du kan som virksomhed gøre Kulturnattens Facebook side til medarrangør på din Facebook begivenhed.  Derved vil den komme med i den samlede oversigt over kulturnats begivenheder på Kulturnattens Facebook side.

Gratis Buskørsel på Kulturnat 2020

På Kulturnatten den 18. januar er alle busser i Nuuk gratis mellem kl. 18-22. Se køreplan for Nuup Bussii 1 & 2: http://bus.gl/da/koereplaner/ Derudover vil der være specialbusser, der kører mellem Nuuk midtby og Lufthavnen.

Info til arrangører

Deadline for indlevering af program i Nuuk

Program på grønlandsk og dansk skal sendes sendes elektronisk via hjemmesiden www.kulturnat.gl senest den 18 december 2019.
Kulturnat på kysten De enkelte byer afgør selv, hvordan de vil arrangere Kulturnat, men datoen skal helst være den samme i alle byer. Datoen er altid lørdag weekenden før lønudbetaling i januar. Dette for at afvikle Kulturnatten stille og roligt. Arrangørerne bestemmer selv, hvornår på dagen de vil starte og slutte Kulturnatarrangementerne. Arrangementer må meget gerne være gratis så alle kan være med. Programmer for de enkelte byer og bygder lægges elektronisk på www.kulturnat.gl eller ved at sende dem til nalib@katak.gl.   

Logo

Farverne i det nye logo tager udgangspunkt i de mange farvenuancer der findes i Grønland. Sommeren, der byder på flora og fauna i grønne og violette nuancer. Fjeldene, fjordene og isbjerge som kontrast hertil med deres blålige nuancer. Byer og bygder med farverige huse og nordlyset, der samler alle farverne og ligesom kulturnatten, lyser op, når vinteren er koldest.  Kulturnatten er en begivenhed, der samler hele Grønland. Derfor har det været vigtigt at bibeholde den geografiske landeform. Med de skarpe kanter i logoet symboliseres den hårdhed og vildskab naturen byder på med isbjerge, klipper og fjelde. Her kan man downloade logo.   Logo   Logo_2